Ons Team

Jeroen & Manon

Eigenaren

Graag stellen wij ons via deze weg aan jullie voor.

Wij zijn Jeroen en Manon. Samen met onze beestenboel zijn wij woonachtig in Echt, dichtbij het Kranenbroek. Hier zijn wij dan ook geregeld te vinden voor een wandeling met onze trouwe viervoeter.

Manon heeft na het behalen van haar diploma een aantal jaar ervaring opgedaan. Hierdoor heeft zij een eigen visie ontwikkeld en is het al lange tijd haar droom om deze in de praktijk te brengen.

Jeroen komt uit een echte ondernemersfamilie. Waar Manon zich uitvoerend met het kinderdagverblijf bezig houdt, neemt Jeroen het zakelijk aspect voor zijn rekening.

Op deze manier willen wij samen een fantastisch kinderdagverblijf realiseren voor alle kinderen, ouders en collega’s!

Nienke

Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal,

Even voorstellen; mijn naam is Nienke de Baere. Samen met mijn ouders, broertje en Bearke de hond woon ik in Guttecoven.

Tijdens mijn studie pedagogisch medewerker en werk als oppas, ben ik erachter gekomen dat ik het super leuk vind om met kinderen te werken. Door het ‘groen onderwijs’ bij het Citaverde College in Roermond, leek mij dit een uitgelezen kans om de verbinding te houden met de natuur.

Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging en kan niet wachten om iedereen te verwelkomen!

Noortje

Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal,

Ik stel me graag even aan jullie voor;

Mijn naam is Noortje Voestermans, geboren in 1996. Ik woon in Roermond, Maasniel. In mijn vrije tijd hou ik van gezelligheid en ben ik graag onder de mensen. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of maak ik buiten lekker een wandeling.

Door verschillende stages heb ik al heel wat ervaring opgedaan en kennis gemaakt met alle leeftijdsgroepen in de kinderopvang. In 2016 heb ik mijn diploma ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerkster’ behaald. Vanaf dat moment ben ik meteen gaan werken in de kinderopvang. De afgelopen 5 jaar ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf in Echt, op een groep met de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Ik was op zoek naar een kleinschalige werkplek met meer uitdaging. De kleinschalige en knusse sfeer sprak mij dan ook meteen erg aan binnen In ‘t Greun. Met veel plezier ga ik vanaf 1 juli beginnen aan deze nieuwe uitdaging. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er erg naar uit om iedereen te leren kennen! 

Tot snel!

Yvette

Pedagogisch medewerker

Ik stel me bij deze graag aan jullie voor;

Ik ben Yvette Jutten, bijna 32 jaar en woonachtig in Echt samen met mijn partner Randy, ons zoontje Bodhi en dochtertje Fay. In het dagelijks leven ben ik graag bezig met mijn gezin. Lekker naar de speeltuin, diertjes kijken, spellen of knutselen. Ik kan er echt van genieten om met hun bezig te zijn. Ook vind ik het leuk om te wandelen of fietsen en hou ik erg van lekker eten samen met Randy of met vrienden.

Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagoog (HBO), maar toendertijd helaas geen werk kunnen vinden in deze sector. Na jarenlang met veel plezier in de horeca te hebben gewerkt ging het toch wel heel erg kriebelen om in de kinderopvang te werken.

Vanaf 1 december mag ik dan ook aan de slag gaan als pedagogisch medewerker binnen kinderopvang In ‘t Greun. Het spreekt mij erg aan dat In ‘t Greun een kleinschalige kinderopvang is in een groene omgeving. Ik ben enorm blij dat ik deze mooie kans krijg en heb er super veel zin in. Ik kijk er naar uit om alle kinderen en ouders te leren kennen.

Ashley

Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Ashley Verheyden, 23 jaar oud en woonachtig in Montfort. 
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden.

Door op te groeien in het ´groene´ dorpje Montfort ben ik graag buiten in de natuur en met de dieren bezig. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken in de kinderopvang. Na een paar jaar met heel veel plezier te hebben gewerkt binnen een ander kinderdagverblijf ga ik een nieuw avontuur aan!

Vanaf februari 2022 zal ik werkzaam zijn bij kinderdagverblijf In ´t Greun. Ik kijk er naar uit om het plezier van het buiten met de dieren bezig zijn, te delen in het leuke werk met de kinderen.

 Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten, tot snel!

Maud

Pedagogisch medewerker

Beste ouders en kinderen van In ’t Greun,

Mijn naam is Maud Smeets, ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Roermond. Vanaf 1 juni 2022 kom ik het team van In ’t Greun versterken. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij een kinderopvang in Swalmen heb ik enorm veel zin om te starten in Dieteren.

De kleinschaligheid, het betrokken jonge team en de groene omgeving spreken mij erg aan. Lekker met de kinderen eropuit in het bos en buiten ravotten, daar kijk ik naar uit.

Zelf ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden, hou ik ervan om een hapje te gaan eten en ga ik graag eropuit naar mijn favoriete vakantieland Spanje.

Ik zie jullie snel!

Anouk

Pedagogisch beleidsmedewerker

Hallo, mijn naam is Anouk en ik ben woonachtig in Dieteren.

Binnen kinderopvang In ’t Greun vervul ik de functie van pedagogisch beleidsmedewerker. Daarnaast ben ik werkzaam bij de GGD Zuid-Limburg. Hier onderzoek ik zorgmeldingen betreffende kindermishandeling en huiselijk geweld. 

Ik heb de bacheloropleiding ‘Pedagogische Wetenschappen’ en de master ‘Orthopedagogiek’ afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De ontwikkeling van kinderen heeft dan ook mijn specifieke interesse. 

Ik kijk ernaar uit om deze kennis en ervaring toe te passen als pedagogisch beleidsmedewerker en hoop op deze manier van meerwaarde te kunnen zijn voor kinderopvang In ’t Greun.

Over ons

Adres 

Kinderdagverblijf In ’t Greun
Louerstraat 15
6114CZ Susteren
Nederland

Contact

Volg ons

LRK-nummer

184758580

 

© In 't Greun · Alle rechten voorbehouden · Website gemaakt door GO Creations